Extra lehetőség egyetemistáknak és főiskolásoknak!

Az elmúlt években, és idén is, az angol fejlesztésén túl egy másik fontos területen is szeretnénk segítséget nyújtani, ha egyetemista illetve főiskolás vagy. (Fontos tudni, hogy ezen extra opció igénybevétele nem jelent plusz költséget számodra, és az angol gyakorlásától sem foszt meg!)

A Speak Out több multinacionális céggel is kapcsolatban áll. Ezeknek a vállalatoknak a vezetői egybehangzóan állítják, hogy az egyetemről kikerülő emberek gondolkodásmódja alapjaiban eltér attól, amit ők szeretnének látni az ideális munkavállalókban. Ha megnézed az álláshirdetéseket, olyan kifejezéseket láthatsz, mint “csapatmunka”, “önmotiváció” vagy “vezetői kvalitások”. Ha két potenciális jelölt szakmai tudása közel megegyezik, gondolkodás nélkül azt fogják felvenni, aki legalább már hallott azokról a dolgokról, amit összefoglaló néven úgy hívnak, hogy “Érzelmi intelligencia”.

Mivel több éve sikerrel rendezzük meg az egyetemeken az “Érzelmi intelligencia Szemináriumot”, ezért úgy látjuk, elérkezett az idő, hogy a Speak Out is kivegye a részét ebből a területből. Ha olyan egyetemista vagy főiskolás vagy, aki az angol tudáson túl a 21. századi angolszász munkakultúra egyik alappillérét, az érzelmi intelligenciát is szeretnéd a Speak Out-on megszokott őrületes buli hangulatában kicsit jobban megismerni, gyere el a Balatonra idén júliusban! A tábor mind három turnushetében van lehetőség erre jelentkezni.