Kérdése van?
Segítünk!

Jelentkezés előtt

A táborba való regisztráció a honlapon keresztül történik a “Jelentkezés” fül alatt. Először a megfelelő turnust kell kiválasztani, majd a kívánt track alatti gombra kattintva, kitölteni a szükséges információkat. Sikeres fizetés esetén a Regisztráció azonnal megtörtént.

A rendszerünk autómatikusan frissíti a turnusok létszámát. Ha tudsz jelentkezni akkor még van hely 😊

Mi van akkor ha már nincs több hely? Írj nekünk és meglátjuk mit lehet tenni.

Örömmel fogadjuk testvérpárok vagy barátok közös jelentkezését. Sőt, szerintünk is jobb az igazi élményeket megosztani barátokkal. Regisztráció során egyszerre csak egy jelentkezőt tud regisztrálni egy hétre. Az első jelentkező után gond nélkül tudja a további jelentkezőket is regisztrálni. 

A kollégiumi szobabeosztások a táborba való megérkezéskor történnek és kérés alapján osztjuk be a szobákat. Ha szeretnél valakivel együtt lakni akkor csak szólj nekünk a helyszínen és nincs semmi akadálya. Az is megoldható, hogy egy tábori csoportban legyetek!

A táborba az alsó jelentkezési korhatár 15 év. Az átlag életkor 16-17 év körül mozog. A tábor indulásakor 14. életévét betöltött gyermek jelentkezése elképzelhető, de csak a szülő írásos beleegyezésével. A tábor felépítése, programjai és az időbeosztás inkább idősebb gyermekekre van kitalálva. A csoportok beosztásánál figyelembe vesszük a kort, de előfordulhat hogy egymástól egy, akár két évben eltérő korú gyermekek kerülnek egy csopotba. Ha ön szerint gyermekének nem jelent az kihívást hogy esetleg nála egy vagy két évvel idősebb gyerekekkel ismerkedjen, szocializálódjon akkor szülői beleegyezésel el tudjuk fogadni 14. életévét betöltött gyermek jelentkezését. Ezt kérjük erősítse meg ezen az emailen keresztül. A tábor kezdetekor 14. életévét nem betöltött gyermek jelentkezését sajnos nem tudjuk elfogadni, de jövőre örömmel várjuk őket.

A tábort felnőtt önkéntesek és képzett 18 év alatti önkéntesek működtetik. A foglalkozások csoportban történnek amiket az önkénteseink felügyelnek. Mindemelett a tábor időbeosztásában van szabadidő biztosítva a táborozóknak (vásárlásra, fagyizásra, stb.), ami nem felügyelt idő. A házirend szabályozza hogy ebben az időben mivel lehet foglalkozni, illetve kapuzárási időnk is van, ami gyermekek biztonságát szolgálja.

A tábor szervezőinek fontos, hogy biztonságban és az éppen aktuális korlátozási szabályozásoknak megfelelően bonyolítsuk le a tábort. Reméljük ezen a nyáron nem lesznek olyan korlátozások, amik miatt ne lehetne majd táborozni. Azonban, ha a kormány által kiadott aktuális korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget, 45.000 forintot visszautaljuk. Ennek a megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.

Jelentkezés után

A tábor kezdete előtt, emailben részletes tájékoztatást küldünk ki a javasolt csomagjegyzékről. Általánosságban sportra, strandolásra és nem fizikai csoportos foglalkozásokra kell számítani. A kollégium biztosít ágyneműt, de törülközőt mindenkinek magának kell hozni. 

A tábor mindig vasárnap kezdődik. A regisztráció délután 3 és 6 között történik. A tábor helyszíne 2 perc sétára található a busz- és a vonatpályaudvartól (MÁV állomás: Keszthely, VOLÁN állomás: Keszthely autóbusz-állomás). Autóval a keszthelyi VSZK címére kell érkezni: Keszthely, Mártírok útja 1, 8360 (GPS koordináták: 46.7590877, 17.2442208).

Szeretné módosítani a regisztrációt? Amennyiben van még szabad hely a turnusban amire szeretne módosítani, akkor semmi akadálya.

Le szeretné mondani a regisztrációt? A részvételi költség 7000 forint foglalót tartalmaz, amit nem tudunk visszatéríteni. Ha egy héttel a turnus kezdete előtt jelzi nekünk lemondási szándékát, akkor a részvételi díj foglalón kívüli összegét visszatérítjük.

Amennyiben a kormány által kiadott aktuális korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget, 45.000 forintot, külön jelzés nélkül visszautaljuk. Ennek a folyamatnak a megindítása a tábor kezdeti napján lesz.

A lemondási és módosítási szabályok az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) szerint a következők:

A Szervező lehetőséget biztosít a Szülő számára, hogy részvételi szándékát módosítsa, illetve a táborban történő részvételt az alábbi feltételek mellett lemondja. A megállapodás lemondásával kapcsolatban az alábbiak szerint járnak el a Szerződő felek.

 1. Lemondási feltételek:
  1. A részvételi költség 7000 forint foglalási költséget tartalmaz. Amennyiben a Jelentkező a tábor turnusának kezdeti dátuma előtt 7 naptári nappal jelzi a jelentkezésének lemondási szándékát, ezesetben a Szervező vállalja a részvételi költség visszatérítését a foglalási költség kivételével, tehát 38.000 forintot (illetve a befizetett összeget a foglalási költség összege nélkül). Ha a Jelentkező lemondási szándékát nem jelzi legalább 7 naptári nappal hamarabb mint a tábor turnusának kezdete, akkor a Szervező nem köteles visszatéríteni a foglalási költséget
  2. Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget, 45.000 forintot visszautaljuk. Ennek a megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.
  3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a tábor programot (kevés jelentkező vagy más ok miatt) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult táborra a törvényes képviselő által már megfizetett összeget a Szervező visszafizeti.
 2. Módosítási feltételek:
  1. A Jelentkezőnek egy héttel a választott turnus kezdete előtt van lehetősége egy későbbi turnusban való részvétel kérvényezését, amennyiben az arra jelentkezők száma alapján erre lehetőség van. Ha ez nem lehetséges akkor a Lemondási feltételek érvényesülnek.
  2. Amennyiben a gyermek – hitelesen igazolt – betegsége miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, a Szervező lehetőséget nyújthat az adott nyáron, egy későbbi turnusban való részvételre, amennyiben az arra jelentkezők száma alapján erre lehetősége van. Amennyiben a Szervező által felajánlott turnus nem megfelelő, akkor a lemondási feltételek lépnek életbe.
  3. A turnus meghiúsulása esetén a Szervező lehetőséget kínálhat fel egy későbbi turnusban történő részvételre, amely lehetőséget a Szülő nem köteles elfogadni. Amennyiben a turnusmódosítást a Szülő elfogadja, úgy a módosítás természetesen díjtalan.
 3. A Szerződő felek megállapodnak abban, hogy lemondásként, módosításként kizárólag írásos értesítést fogadnak el.