Fontos tudni, hogy a Speak Out egy beszédkészséget fejlesztő tábor, így elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik már legalább alapfokon beszélnek angolul, illetve középfokú nyelvvizsgára készülnek. Tehát nem a nyelvtani tudás a legfontosabb, hanem az, hogy akarj megszólalni angolul. Ha ez a hozzáállásod, akkor rengeteget fog segíteni neked a tábor!

A tábor szervezője a Fiatalok az Élet Küszöbén keresztény diákszervezet, így a táborban az amerikai, illetve magyar segítők kereszténységgel kapcsolatos véleménye, világnézete megjelenhet a beszélgetésekben. Fontos tudni azonban, hogy nem szükséges kereszténynek lenned ahhoz, hogy részt vegyél a táborban, vagy élvezd a programokat!

Ha egyetemista vagy főiskolás vagy, akkor egy extra lehetőséget is választhatsz az angol tanulás közben. Ide kattintva, többet is megtudhatsz arról, hogy hogyan használhatod ezt a hetet az érzelmi intelligenciád fejlesztésére, esetleg arra, hogy felkészülj egy külföldi ösztöndíjra vagy munkára!

Milyen programok lesznek?

A hét során különböző programokon vehetsz részt kis csoportban, nagy csoportban, illetve lehetőséged lesz egy átfogó képet kapni az amerikai kultúráról: lesz amerikai kultúrest, sportdélután, és személyes időtöltés is a külföldi diákokkal.

Hol lesz a tábor?

A Speak Out Keszthelyen lesz, mindössze öt percre a Balatontól. A tábor szombat délután kezdődik, és a következő péntek délelőtt ér véget. Az első étkezés vasárnap reggel, az utolsó pénteken reggel lesz.

Mennyibe fog kerülni?

A tábor teljes költsége 30.000 Ft. Ez magába foglalja a napi háromszori étkezést öt napon keresztül (és a hatodik napi reggelit) illetve a szállást hat éjszakára.

7.000 Ft előleget a jelentkezéskor, a fennmaradó 23.000 forintot pedig a helyszínen készpénzben kell kifizetni. Ha valaki nem akar nagyobb összegű készpénzt vinni magával, akkor a tábor teljes költségét átutalással előre is rendezheti. Ehhez a regisztrációnál találhatóak a pontos adatok.

A 7.000 forintos előleg visszatérítése nem áll módunkban, viszont Magyarországon egyedülálló módon 24 órás pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amelyről több információt ide kattintva tudhatsz meg!

Mit kell még tudni?

A részvétel feltétele, hogy a tájékoztató átolvasása után a házirendet is megismerd, és elfogadd az abban foglaltakat, valamint, hogy a táborba érkezéskor a teljes részvételi díjat rendezd, és a törvényes képviselőd által kitöltött és aláírt nyilatkozatot adj át arról, hogy egészséged megfelelő.

Amennyiben kiskorú gyerekekről van szó, a részvételhez (és személyes adatainak kezeléséhez, felhasználásához) a szülő, illetve gondviselő a fentiekben rögzített feltételek elfogadásával, tudomásul vételével járul hozzá.

Ezekről többet ide kattintva olvashatsz.