Minden amit tudni kell

Milyen programok lesznek? Mi a helyszíne a tábornak? Mennyibe kerül egy hét? Itt megtalálsz minden szükséges információt:

Beszélgess

A SpeakOut egy beszédkészséget fejlesztő tábor, így elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik már alapfokon beszélnek angolul, illetve középfokú nyelvvizsgára készülnek. Tehát nem a nyelvtani tudás a legfontosabb, hanem az, hogy akarj megszólalni angolul. Ha ez a hozzáállásod, akkor rengeteget fog segíteni neked a tábor! A Tutor időkben, amiket az anyanyelvű beszédpartnereddel fogsz tölteni, nem a nyelvtanra koncentrálunk, hanem inkább a nyelvtudásod gyakorlására, beszélgetéseken keresztül.

Ha egyetemista vagy főiskolás vagy, akkor egy extra lehetőséget is választhatsz az angol tanulás közben. Ide kattintva, többet is megtudhatsz arról, hogy hogyan használhatod ezt a hetet az érzelmi intelligenciád fejlesztésére, esetleg arra, hogy felkészülj egy külföldi ösztöndíjra vagy munkára!

Milyen programok lesznek?

A hét során a legkülönbözőbb és szinesebb programokon vehetsz részt kis csoportban és nagy csoportban egyaránt. Az amerikai kultúresten belecsöppensz kölünböző szeleteibe a kultúrának és te lehetsz a nyugat hőse vagy éppenséggel a keleti part szörföse. A sportnap sokak kedvence a csoportos sportokkal illetve a baseballal és a frizbi focival. De egyértleműen a diákok kedvence a Staff Hunt, amikor a táborozóknak kell levadászniuk a táborvezetőket a városban és a parton akik a legkölünbözőbb jelmezekben próbálnak elbújni, vagy éppenséggel kitűnni a tömegből. Emelett majdnem minden délutánt együtt töltöd az amerikai tutoroddal és a parton beszélgetve fejlődsz a nyelvtudásodban.

A tábor szervezői

A tábor szervezője a Fiatalok az Élet Küszöbén keresztény diákszervezet, így a táborban az amerikai, illetve magyar segítők kereszténységgel kapcsolatos véleménye, világnézete megjelenhet a beszélgetésekben. Természetesen tiszteletben tartjuk ha te nem értesz egyet azokkal vagy nem érdekesek azok számodra. Fontos tudni azonban, hogy nem szükséges kereszténynek lenned ahhoz, hogy részt vegyél a táborban, vagy hogy élvezd a programokat! A tábor szervezésénél fontos számunkra hogy minden táborozó tapasztalja a befogadó, jó hangulatú, szeretettel teli, különleges közösséget amit sokszor a diákok csak úgy emlegetnek hogy a “SpeakOut érzés” :)!

Hol lesz a tábor?

A Keszthelyi VSZK kollégium már évek óta add otthont a táborunknak, mindössze öt percre a Balatontól. Jó kapcsolatot ápolunk a városbeliekkel, főleg a helyi fagylaltossal – Balázzsal – ahol már évek óta különleges SpeakOut kedvezménnyel vásárolhatjuk a nyalánkságokat. A kollégium 2 perc sétára található mind a vasútállomástól, mind pedig a busz pályaduvartól így a táborozók akár egyedül is biztonságban eljutnak hozzánk. A tábor szombat délután kezdődik, és a következő péntek délelőtt ér véget. Az első étkezés vasárnap reggel, az utolsó pénteken reggel lesz. 

Mennyibe kerül a tábor?

A tábor teljes költsége 30.000 Ft. Ez magába foglalja a napi háromszori étkezést öt napon keresztül (és a hatodik napi reggelit) illetve a szállást hat éjszakára. A részvételi költség tartalmaz 7.000 Ft előleget, aminek jelentkezés utáni visszatérítése sajnos nem áll módunkban, viszont Magyarországon egyedülálló módon 24 órás pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amelyről több információt ide kattintva tudhatsz meg!