Minden amit tudni kell

Milyen programok lesznek? Mi a helyszíne a tábornak? Mennyibe kerül egy hét? Itt megtalálsz minden szükséges információt:

Beszélgess

A SpeakOut egy beszédkészséget fejlesztő tábor, így elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik már alapfokon beszélnek angolul, illetve középfokú nyelvvizsgára készülnek. Tehát nem a nyelvtani tudás a legfontosabb, hanem az, hogy akarj megszólalni angolul. Ha ez a hozzáállásod, akkor rengeteget fog segíteni neked a tábor! A Tutor időkben, amiket az anyanyelvű beszédpartnereddel fogsz tölteni, nem a nyelvtanra koncentrálunk, hanem inkább a nyelvtudásod gyakorlására, beszélgetéseken keresztül.

Ha egyetemista vagy főiskolás vagy, akkor egy extra lehetőséget is választhatsz az angol tanulás közben. Ide kattintva, többet is megtudhatsz arról, hogy hogyan használhatod ezt a hetet az érzelmi intelligenciád fejlesztésére, esetleg arra, hogy felkészülj egy külföldi ösztöndíjra vagy munkára!

Milyen programok lesznek?

A hét során a legkülönbözőbb és szinesebb programokon vehetsz részt kis csoportban és nagy csoportban egyaránt. Az amerikai kultúresten belecsöppensz kölünböző szeleteibe a kultúrának és te lehetsz a nyugat hőse vagy éppenséggel a keleti part szörföse. A sportnap sokak kedvence a csoportos sportokkal illetve a baseballal és a frizbi focival. De egyértleműen a diákok kedvence a Staff Hunt, amikor a táborozóknak kell levadászniuk a táborvezetőket a városban és a parton akik a legkölünbözőbb jelmezekben próbálnak elbújni, vagy éppenséggel kitűnni a tömegből. Emelett majdnem minden délutánt együtt töltöd az amerikai tutoroddal és a parton beszélgetve fejlődsz a nyelvtudásodban.

A tábor szervezői

A tábor szervezője a Fiatalok az Élet Küszöbén keresztény diákszervezet, így a táborban az amerikai, illetve magyar segítők kereszténységgel kapcsolatos véleménye, világnézete megjelenhet a beszélgetésekben. Természetesen tiszteletben tartjuk ha te nem értesz egyet azokkal vagy nem érdekesek azok számodra. Fontos tudni azonban, hogy nem szükséges kereszténynek lenned ahhoz, hogy részt vegyél a táborban, vagy hogy élvezd a programokat! A tábor szervezésénél fontos számunkra hogy minden táborozó tapasztalja a befogadó, jó hangulatú, szeretettel teli, különleges közösséget amit sokszor a diákok csak úgy emlegetnek hogy a “SpeakOut érzés” :)!

Hol lesz a tábor?

A Keszthelyi VSZK kollégium már évek óta add otthont a táborunknak, mindössze öt percre a Balatontól. Jó kapcsolatot ápolunk a városbeliekkel, főleg a helyi fagylaltossal – Balázzsal – ahol már évek óta különleges SpeakOut kedvezménnyel vásárolhatjuk a nyalánkságokat. A kollégium 2 perc sétára található mind a vasútállomástól, mind pedig a busz pályaduvartól így a táborozók akár egyedül is biztonságban eljutnak hozzánk. A tábor szombat délután kezdődik, és a következő péntek délelőtt ér véget. Az első étkezés vasárnap reggel, az utolsó pénteken reggel lesz. 

Mennyibe kerül a tábor?

A tábor teljes költsége 30.000 Ft. Ez magába foglalja a napi háromszori étkezést öt napon keresztül (és a hatodik napi reggelit) illetve a szállást hat éjszakára. A részvételi költség tartalmaz 7.000 Ft foglalási költséget, aminek jelentkezés utáni visszatérítése sajnos nem áll módunkban, viszont Magyarországon egyedülálló módon 24 órás pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amelyről több információt ide kattintva tudhatsz meg!