Hozz egy barátot magaddal!

Jelentkezz a táborba és hívd meg a barátaid is!

Minden

barát

után

1000Ft

akció!

- Részletek -

Nem is kérdés, hogy – SpeakOut is fun! – Viszont azzal sem lehet vitatkozni, hogy barátok társaságában minden jobb! Ezért döntöttünk úgy, hogy megjutalmazunk téged ha elhívod a barátaidat, hogy közösen töltsétek el ezt a várhatóan fergeteges nyarat.

Mit kell tenned?

1. Jelentkezz a táborba

Ezen a linken tudsz jelentkezni a táborba. Ne aggódj, a barátaid is sorra fognak kerülni!

3. Barát hivatkozás

FONTOS, hogy amikor a barátaid regisztrálnak a táborba akkor az űrlap lent látható helyén írják be a teljes neved, tehát annak a barátnak a nevét aki meghívott és akinek a kedvezményt szeretnéd adni! (Ez azt jelenti, hogy csak egy ember nevét kell beírnod a rublikába.)

hogyan hallottal

2. Szólj a barátaidnak

Hívdd meg minél több barátodat a táborba hogy ők is részesei lehessenek az élménynek.

4. A tábor napján

Amikor megérkezel a táborba, a hivatkozások alapján látni fogjuk hogy hány barátod hivatkozott rád és annyi kedvezményt fogsz kapni!

5. Extra ingyen póló

Maximum öt barát után fogsz tudni kedvezményt kapni, de ha öt embert elhoztál, akkor ráadásba ingyen megkapod a tábor hivatalos pólóját! Ez egy további 1000 Ft értékű ajándékot jelent.

** Kis csillagos rész **

  • Ha egy barátod elfelejtette beírni a neved a regisztrációja során, akkor sajnos utólag már nem fogjuk tudni elfogadni a barát hivatkozást, vagy módosítani a regisztrációját. Ne felejtsd el emlékeztetni őket hogy a regisztrációjuk során, mindenféleképpen adják meg a neved!
  • A tábor napján csak azokat a barátokat tudjuk beleszámolni a kedvezményedbe, akik befizették a tábor előlegét is. Az előleg befizetését az első turnus hét első napjáig kell megtenniük. 
  • Maximum öt barát után tudunk kedvezményt adni, azaz maximum 5000 forint kedvezményt tudsz szerezni ezzel az akcióval. Ha viszont öt vagy több barátod hivatkozik rád, akkor egy ajándék pólóval is megjutalmazunk.
  • Ha a saját jelentkezésed során a tábor teljes költségét befizetted, majd később a barátaid hivatkoztak rád, akkor a táborban a jelentkezés napján, vissza fogjuk tudni adni a kedvezmény értékét.