Második hét, aJóÉlet

Második hét, aJóÉlet

50 000 Ft

SpeakOut Közösség tábor második hét, aJóÉlet különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

A regisztráció végén a részvételi költség befizetése is szükséges. Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.

17 in stock

Category:

Description

SpeakOut Közösség tábor második hét, aJóÉlet különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

Ezen a héten közösen fogjuk felfedezni és megtapasztalni az élet olyan területeit, amelyek szükségesek egy minőségi élethez. Önismeret, döntéshozatal, kapcsolatok… Itt a beszélgetés, a közös élmény és a közös megértés lesz a középpontban. Te hogyan gondolkozol? Te hol tartasz? Neked mi a következő lépés? Nálunk ne arra számíts, hogy valaki majd jól megmondja a frankót. Inkább arra, hogy közösen tapasztalunk meg valamit, és beszélgetünk róla.

Csatlakozz hozzánk egy mókás, aktív, sok oldalú, vidám hangulatú táborba, barátságos emberek társaságában. Itt a helyed!

A tábornak már évek óta a Keszthelyi VSZK kollégium add otthont, mindössze öt percre a Balatontól. Jó kapcsolatot ápolunk a városbeliekkel, főleg a helyi fagylaltossal, Balázzsal,  ahol SpeakOut kedvezménnyel vásárolhatjuk a nyalánkságokat. Ha már kedvezményekről van szó, akkor a kedvezményes lángost vagy kürtőskalácsot se felejtsük el 😃! A kollégium 2 perc sétára található mind a vasútállomástól, mind pedig a buszpályaudvartól, így a táborozók akár egyedül is, biztonságban eljutnak hozzánk. A jól ismert Tulipán strand öt perc sétára található.

A tábor vasárnap délután kezdődik, és a következő szombat a hazautazós nap. Az első étkezés hétfő reggel, az utolsó szombat reggel van.

———

Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.