Második hét, DIY

Második hét, DIY

50 000 Ft

SpeakOut Közösség tábor második hét, DIY különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

A regisztráció végén a részvételi költség befizetése is szükséges. Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.

15 in stock

Category:

Description

SpeakOut Közösség tábor második hét, DIY különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

DIY:

Minden ami az élethez kell, hogy túléld! Készüljünk együtt az önálló, független életre praktikus módon. Ezen a héten lehetőséged lesz sok hasznos lifeskill-t elsajátítani. Megtanulunk fúrni, olcsó kaját összedobni, kereket cserélni, CV-t írni.. A többi hadd legyen meglepetés. 😉

Csatlakozz hozzánk egy mókás, aktív, sok oldalú, vidám hangulatú táborba, barátságos emberek társaságában. Itt a helyed!

A tábornak már évek óta a Keszthelyi VSZK kollégium add otthont, mindössze öt percre a Balatontól. Jó kapcsolatot ápolunk a városbeliekkel, főleg a helyi fagylaltossal, Balázzsal,  ahol SpeakOut kedvezménnyel vásárolhatjuk a nyalánkságokat. Ha már kedvezményekről van szó, akkor a kedvezményes lángost vagy kürtőskalácsot se felejtsük el 😃! A kollégium 2 perc sétára található mind a vasútállomástól, mind pedig a buszpályaudvartól, így a táborozók akár egyedül is, biztonságban eljutnak hozzánk. A jól ismert Tulipán strand öt perc sétára található.

A tábor vasárnap délután kezdődik, és a következő szombat a hazautazós nap. Az első étkezés hétfő reggel, az utolsó szombat reggel van.

———

Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.