Második hét, SPORT

Második hét, SPORT

50 000 Ft

SpeakOut Közösség tábor második hét, SPORT különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

A regisztráció végén a részvételi költség befizetése is szükséges. Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.

14 in stock

Category:

Description

SpeakOut Közösség tábor második hét, SPORT különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

Ez a track a felhőtlen kikapcsolódásról, a sportolásról szól! A hét során különböző sportágakban próbálhatjátok ki magatokat. Csak a legfontosabbakat említve: kosárlabda, röplabda, foci, ultimate frizbi. Emellett tanulhattok még a helyes táplálkozásról, és a sportolás élettani hatásairól is. Ha szeretnél megismerni hozzád hasonló sportbarátokat, akkor itt a helyed!

Csatlakozz hozzánk egy mókás, aktív, sok oldalú, vidám hangulatú táborba, barátságos emberek társaságában. Itt a helyed!

A tábornak már évek óta a Keszthelyi VSZK kollégium add otthont, mindössze öt percre a Balatontól. Jó kapcsolatot ápolunk a városbeliekkel, főleg a helyi fagylaltossal, Balázzsal,  ahol SpeakOut kedvezménnyel vásárolhatjuk a nyalánkságokat. Ha már kedvezményekről van szó, akkor a kedvezményes lángost vagy kürtőskalácsot se felejtsük el 😃! A kollégium 2 perc sétára található mind a vasútállomástól, mind pedig a buszpályaudvartól, így a táborozók akár egyedül is, biztonságban eljutnak hozzánk. A jól ismert Tulipán strand öt perc sétára található.

A tábor vasárnap délután kezdődik, és a következő szombat a hazautazós nap. Az első étkezés hétfő reggel, az utolsó szombat reggel van.

———

Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.