Második hét, VIDEÓ

Második hét, VIDEÓ

50 000 Ft

SpeakOut Közösség tábor második hét, VIDEÓ különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

A regisztráció végén a részvételi költség befizetése is szükséges. Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.

16 in stock

Category:

Description

SpeakOut Közösség tábor második hét, VIDEÓ különítmény.

A turnus ideje: július 18. (vasárnap) – július 24. (szombat). 

Szeretnél olyan profi tippeket kapni, amik egy egészen új szintre emelik a videóidat? Sőt, szívesen ki is próbálnád ezeket? A hét során nem csak beszélni fogunk arról, hogy hogy lehet egy jó sztorit videón keresztül átadni, hanem sok dolgot a gyakorlatban is kipróbálunk majd, így olyan skill-eket sajátíthatsz el, amiről sokak nem is tudnak, hogy létezik. A videózás nem a kütyükről szól, inkább a tudásról, hogy a ki tudd hozni a maximumot abból, amid van. Úgyhogy ne aggódj, ha nincs még kamerád, hozd csak el az okostelefonodat és készülj fel arra, hogy meg fogsz lepődni hogy mit vagy képes vele alkotni!

Csatlakozz hozzánk egy mókás, aktív, sok oldalú, vidám hangulatú táborba, barátságos emberek társaságában. Itt a helyed!

A tábornak már évek óta a Keszthelyi VSZK kollégium add otthont, mindössze öt percre a Balatontól. Jó kapcsolatot ápolunk a városbeliekkel, főleg a helyi fagylaltossal, Balázzsal,  ahol SpeakOut kedvezménnyel vásárolhatjuk a nyalánkságokat. Ha már kedvezményekről van szó, akkor a kedvezményes lángost vagy kürtőskalácsot se felejtsük el 😃! A kollégium 2 perc sétára található mind a vasútállomástól, mind pedig a buszpályaudvartól, így a táborozók akár egyedül is, biztonságban eljutnak hozzánk. A jól ismert Tulipán strand öt perc sétára található.

A tábor vasárnap délután kezdődik, és a következő szombat a hazautazós nap. Az első étkezés hétfő reggel, az utolsó szombat reggel van.

———

Ha a kormány által kiadott aktuális járványügyi korlátozások miatt hiúsul meg a tábor, akkor a teljes jelentkezési költséget visszautaljuk. Ennek autómatikus megindítása a tábor kezdeti napján lesz esedékes.